«Μετακίνηση 6» για Διακονικόλα-Κουλέτσιου στο Καβούρι. Είναι ζευγάρι(;)

0

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο ευνόησε τους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής να «ξεσκάσουν» λίγο απ’ τη συνεχή πίεση που έχουν φέρει τα συνεχόμενα lockdowns .Ηταν το πρώτο Σαββατοκύριακο που επιτρεπόταν η διαδημοτική μετακίνηση. Έτσι αρκετός κόσμος ξεχύθηκε σε παραλίες και μάλιστα κάποιοι εκτός από τη θέα απόλαυσαν και τη θάλασσα κάνοντας τις πρώτες τους βουτιές Απρίλη μήνα.

Εκεί ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Γιάννη Διακονικόλα και τη Λίντα Κουλέτσιου να κάνουν τη βόλτα τους στο Καβούρι.

IMG_2074[16373]

Ο νεαρός ηθοποιός (που μετά το νέο λουκ στα μαλλιά, όπως είδαμε άφησε και μουστάκι) και η personal trainer δεν έχασαν την ευκαιρία αυτή, με χαλαρή διάθεση και σπορ εμφάνιση απόλαυσαν έναν πρωινό περίπατο στην παραλία παίρνοντας μάλιστα και μια γεύση από θάλασσα.

IMG_2068[16376]

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί. Τον τελευταίο καιρό οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά, το μαρτυράνε άλλωστε και τα συχνά stories που ανεβάζουν μαζί στους λογαριασμούς τους στο instagram. Φήμες τους θέλουν ζευγάρι αν και δεν το έχουμε εξακριβώσει 100% αυτό καθώς οι δυο τους κρατάνε χαμηλούς τόνους σ’ ότι αφορά τα προσωπική τους ζωή. Αναμένουμε….

 

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.