Ενα χρόνο μετά το τροχαίο αποφασίζει να μοιράσει με το δικό του τρόπο ελπίδες

0

 

«Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει » λέει ο λαός και μάλλον είναι κάπως έτσι.

Ετσι και ο  νεαρός κομμωτής από την Πάτρα. Ενα από τα πιο κεφάτα και χαρούμενα παιδιά βρέθηκε ένα πρωί στο κρεββάτι του νοσοκομείου , μετά από ένα τροχαίο ατύχημα , με τους γιατρούς να δίνουν ελάχιστες ελπίδες να χαμογελάσει ξανά στους φίλους  και την οικογένειά του.
Η θλίψη των δικών ανθρώπων τεράστια αλλά δεν το έβαλαν κάτω, ούτε εκείνοι , ούτε ο Δημήτρης και εκεί είναι που φαίνεται η δύναμη του ανθρώπου και η θέληση για ζωή.Μετά από μήνες στο κρεβάτι του νοσοκομείου κατάφερε να επανέλθει , να σηκωθεί να περπατήσει και σιγά σιγά να γυρίσει στη φυσιολογική ζωή που έκανε πριν .
Τίποτα δεν είναι τώρα πια το ίδιο όμως.Ο Δημήτρης ξέρει πως είναι να μην σου δίνουν ελπίδες.
Ενα χρόνο μετά και όντας πλέον απόλυτα υγιής, ο νεαρός κομμωτής αποφασίζει να κάνει μια τεράστια πράξη αγάπης και προσφοράς, θέλοντας να δώσει εκείνος με τη σειρά του ελπίδες και να μοιράσει χαμόγελα.
Ετσι το κομμωτήριο του κάθε Δευτέρα θα λειτουργεί για καλό σκοπό.Από τις 17.00 έως τις 21.00 μπορεί όποιος θέλει να κουρευτεί δίνοντας μόνο 5 ευρώ τα όποια θα εισπράττονται κατευθείαν από το Χαμόγελο του παιδιού.

kom

Ας πάρουμε όλοι παράδειγμα από την ιστορία του Δημήτρη και ας στηρίξουμε αυτή του την προσπάθεια να μοιράσει χαμόγελα και ελπίδες στα παιδιά.

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.