Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός-Δεν άντεξε τις κατηγορίες

0

ΣΟΚ! Ο ηθοποιός βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, Ο 35χρονος Mark Salling, ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του Puck στην τηλεοπτική σειρά «Glee» αυτοκτόνησε.

Όπως λέγεται ο λόγος που οδηγήθηκε στην αυτοχειρία σταρ ήταν ότι σε λίγες εβδομάδες θα βρισκόταν ενώπιον της δικαιοσύνης, καθώς είχε συλληφθεί για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.
Ο ηθοποιός, είχε κατηγορηθεί συγκεκριμένα τον περασμένο Δεκέμβριο για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και είχε ομολογήσει την ενοχή του. Αρχικά αντιμετώπιζε ποινή ως και 20 ετών, και τελικά η ποινή του θα ήταν τεσσάρων με επτά ετών, με 20ετή αναστολή. Το κατηγορητήριο ήθελε τον ηθοποιό να συλλαμβάνεται έχοντας στην κατοχή του 50.000 φωτογραφίες 600 βίντεο με υλικό που έδειχνε σεξουαλική κακοποίηση μικρών παιδιών.
Η οικογένειά του ανακοίνωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Mark Salling πέθανε νωρίς το πρωί. Ήταν ένας ευγενής και αγαπητός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με μεγάλη δημιουργικότητα. Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να αποκαταστήσει κάποια σοβαρά λάθη και σφάλματα».

ιτηο

ιτηο1

ιτηο2

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.