Η Χριστίνα Μηλιού αποθεώνεται στη Θεσσαλονίκη κάθε Πέμπτη

0

Φέτος είναι η χρονιά της και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία, αφού σε κάθε της εμφάνιση τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο λόγος για την Χριστίνα Μηλιού, η οποία είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, αφού έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ωστόσο, η ίδια το απολαμβάνει παρά την όποια κούραση.

9afc13a7-10e6-4967-8f2d-e885bf7723b2 (1)

Κάθε Πέμπτη, η Χριστίνα Μηλιού εμφανίζεται σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματικά γίνεται το αδιαχώρητο. Η τραγουδίστρια έχει καταφέρει να κάνει το μαγαζί πόλο έλξης για τους Θεσσαλονικείς  και κάθε Πέμπτη να είναι sold out εδώ και τέσσερις μήνες περίπου.

Οι φωτογραφίες και τα videos που δημοσιεύονται κάθε Πέμπτη δείχνει πραγματικά την εικόνα που επικρατεί στο μαγαζί όταν η Χριστίνα Μηλιού είναι on stage.

110db32e-a588-4cca-828b-4e1fa05d5e3b (1)

Μάλιστα, η τραγουδίστρια κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου στην Αθήνα, ενώ την βλέπουμε και στο J2US ως coach της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου όπου έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή και τους τηλεθεατές.

Τέλος, η Χριστίνα Μηλιού συμμετέχει και στην σειρά «Σύνορα» όπου για πρώτη φορά ξεδιπλώνει και το υποκριτικό της ταλέντο.

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.