5 συμβουλές περιποίησης μαλλιών από τον μετρ του είδους Ιωάννη Φούρλια

0

Το καλοκαίρι πέρασε και οι περισσότερες γυναίκες ετοιμάζονται για το Φθινόπωρο και φυσικά το θέμα των μαλλιών τους είναι ένα από αυτά που τις απασχολούν.

Ο μετρ των βαφών Ιωάννης Φούρλιας δίνει τις δικές του απλές συμβουλές για την περιποίηση των βαμμένων μαλλιών και σίγουρα θα σας «λύσουν» τα χέρια, ενώ θα δώσουν στα μαλλιά σας μια διαφορετική όψη.

 Να Προετοιμάζετε τα μαλλιά σας ακόμα και πριν από τη βαφή

Να χρησιμοποιείτε μάσκες περιποίησης μία με δύο εβδομάδες πριν από τη βαφή διότι έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα, καθώς δυναμώνουν τα μαλλιά και περιορίζουν την καταστροφή της τρίχας.

Να Επιλέξετε ένα προϊόν χρωμοπροστασίας

Να χρησιμοποιείτε απαραίτητα σαμπουάν και μαλακτικές για βαμμένα μαλλιά. Φροντίστε κάθε φορά να τα ξεβγάζετε πολύ καλά και να μην μένουν υπολείμματα…

Δοκιμάστε ένα προϊόν που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα

Προσοχή! Να επιλέξετε ένα μαλακτικό σχεδιασμένο για αυτόν ακριβώς τον σκοπό, γιατί θα είναι πιο ανάλαφρο και δεν θα βαρύνει τα μαλλιά σας.

Να χρησιμοποιείτε συχνά τις κατάλληλες μάσκες μαλλιών μετά την βαφή

Η εφαρμογή, μια φορά την εβδομάδα ή πιο συχνά, μιας μάσκας εντατικής περιποίησης θα αναζωογονήσει τόσο τη ρίζα όσο και το χρώμα των μαλλιών σας, αφού θα διεισδύσει σε βάθος προσφέροντας εξαιρετική ενυδάτωση. Επικεντρωθείτε μόνο στις άκρες και στο μήκος των μαλλιών, αποφεύγοντας το τριχωτό της κεφαλής.

Το κρύο νερό κάνει καλό!

Το λούσιμο, και ιδιαίτερα το ξέβγαλμα, με κρύο νερό σφραγίζει την υγρασία στην τρίχα και σας εξασφαλίζει πιο λαμπερά, πιο υγιή μαλλιά, με πιο ζωηρό χρώμα.

fourlias 1 fourlias 2 fourlias 3 fourlias

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.