Φιλανθρωπικό gala από τον Οργανισμό “Πράξη Αγάπης” με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών!

0

O Οργανισμός “Πράξη Αγάπης” σε συνεργασία με τον Σύλλογο Στρατιωτικών Οχημάτων διοργάνωσαν ένα φιλανθρωπικό lunch event στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, με σκοπό την παρουσίαση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, της εφαρμογής που δημιούργησε ο Οργανισμός μέσω της οποίας θα δίνεται η δυνατότητα σε γυναίκες, θύματα βίας, να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο και μέσω γραπτών μηνυμάτων με αρμόδιο προσωπικό ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών ιδιωτικών και κρατικών δομών.

IMG_4421-thumbnail_preview

Το παρών έδωσαν προσωπικότητες της δημόσιας ζωής της πόλης, επίσημοι εκπρόσωποι φορέων, διακεκριμένες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, δημοσιογραφικό, αθλητικό και καλλιτεχνικό κόσμο, ακαδημαϊκοί και επιστήμονες του χώρου της Υγείας, οι οποίοι μίλησαν για την ανάγκη επαγρύπνησης και δράσης σχετικά με το θέμα της βίας κατά των γυναικών. Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Xριστίνα Κανατάκη, η οποία απηύθυνε μήνυμα Αλληλεγγύης προς κάθε γυναίκα, μαζί με την αγαπημένη παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, την Aντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Υγείας Κεντρικής Μακεδονίας Μαρία-Μελίνα Δερμετζοπούλου και τον Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης Άγγελο Χαριστέα .

Ο Οργανισμός “Πράξη Αγάπης”, συναισθανόμενος τον κοινωνικό χαρακτήρα του έργου που επιτελεί, μαζί με τον Σύλλογο Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων, μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής, ένα σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, έδωσαν την ευκαιρία να ξεκινήσει ο διάλογος και να πάρουμε όλοι θέση για το μέλλον της Γυναίκας με συνεχής επαγρύπνηση και δράση. Η αρχή έγινε με το πολύτιμο εργαλείο που δημιούργησε ο Οργανισμός “Πράξη Αγάπης”, συμβάλλοντας καθοριστικά στην εξάλειψη του φαινομένου. Με ανιδιοτέλεια, αλληλεγγύη και σεβασμό, βρίσκεται πάντα δίπλα στον άνθρωπο, χωρίς διακρίσεις και με στόχο την ισότιμη πρόσβαση όλων σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη, καθώς και στις απαραίτητες κοινωνικές υπηρεσίες και αγαθά. Στο πλαίσιο της παρέμβασης ο Οργανισμός παρέχει: ιατρικές υπηρεσίες και θεραπευτικά προγράμματα μέσω του διεπιστημονικού του προσωπικού (Κοινωνικό και Ιατρικό Τμήμα), επιτελεί Κοινωνικό Έργο μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο οποίο συγκεντρώνονται όλα τα είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης και παρεμβαίνει σε συνθήκες φυσικών και μη καταστροφών για την ανακούφιση των πληγέντων και την ενίσχυση των ειδικών δυνάμεων.

IMG_4463-thumbnail_preview
H Ομάδα του Οργανισμού Πράξη Αγάπης – Act of Kindness

Websites: https://act-of-kindness.org/el/ (https://act-of-kindness.org/el/), http://www.act-of-kindness.org (http://www.act-of-kindness.org/)
Facebook Page: @praxiagapis, @actofkindnessorgcom
Instagram: @praxiagapis, @actofkindnessorg
Twitter: @PRAXIAGAPIS

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.