«Γιατί πάντα ερωτευόμαστε τον λάθος άντρα;»: Το νέο βιβλίο της Βάσιας Μαυράκη

0

ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ!

«Γιατί πάντα ερωτευόμαστε τον λάθος άντρα;» είναι το καινούργιο βιβλίο της Βάσιας Μαυράκη. 

Το μήνυμα της συγγραφέα

Αυτό το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου, αγαπημένη/-ε μου αναγνώστρια/-η, έχει σκοπό να σου αποκαλύψει το ερωτικό σου πεπρωμένο! Έχει σκοπό να σου ξυπνήσει όλες τις αρχέγονες ερωτικές σου μνήμες, έχει σκοπό να ξυπνήσει τις παρελθούσες εμπειρίες της Ψυχής σου και να σου φανερώσει τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να τις αξιοποιήσεις σήμερα.

Είσαι ένα πλάσμα φτιαγμένο για έρωτα, αλλά κάπου στην πορεία πληγώθηκες πολύ!

Είσαι ένα πλάσμα φτιαγμένο για έρωτα, αλλά κάπου στην πορεία έκανες λανθασμένες επιλογές που σε πλήγωσαν πολύ!

Είσαι ένα πλάσμα φτιαγμένο για έρωτα, αλλά κάπου στην πορεία του Βόρειου Δεσμού σου ξέχασες τι έζησες στον Νότιο Δεσμό σου!

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου, που θα γίνει ο αγαπημένος σου ερωτικός Καρμικός οδηγός, θα βρεις τον δρόμο και τον τρόπο να επιλέξεις το άλλο σου ΟΛΟΚΛΗΡΟ! Τον δικό σου άνθρωπο.

Τον άνθρωπο αυτόν τον έχεις συναντήσει πολλές φορές στη ζωή σου, μέσα σε κύκλους που ανοίγουν και κλείνουν σε κάθε νέα ενσάρκωση που υπηρετείς. Γι’ αυτό, σου φαίνεται γνωστός. Γιατί τη Μνήμη που εσύ δεν έχεις την έχει η Ψυχή σου που ταξιδεύει άναρχα και άχρονα μέσα στους αιώνες. Αυτή η Ψυχή που σε καθιστά αθάνατη/-ο. Αυτή η Ψυχή που ανασύρει κάθε φορά από τη στέρνα της Μνήμης ολόκληρης της ανθρωπότητας, από τον πρώτο άνθρωπο που γεννήθηκε σε αυτή τη Γη μέχρι τον τελευταίο που γεννήθηκε μόλις τώρα, αυτή τη στιγμή που εσύ διαβάζεις το δικό μου βιβλίο.

Βάσια Μαυράκη

Η Βάσια Μαυράκη είναι Σύμβουλος Ψυχολογικής Αστρολογίας και Συγγραφέας, με ειδίκευση στον νέο και εξελιγμένο κλάδο της Αστρολογίας, αυτόν του Empathetic Astrological Approach. Διδάσκει Αστρολογία ως Tropical and Astral Expert (Ειδική στις Τροπικές και Αστρικές Συναστρίες) στο Κ.Δ.Β.Μ. Εναλλακτική Παιδεία καθώς και Human Design. Ανήκει στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι και παρουσιάζει καθημερινά την ενότητα της Αστρολογίας στην εκπομπή «Το Πρωινό μας».

Με βάση την Καρμική Γνώση του Σύμπαντος, στόχος της παραμένει η αυτοβελτίωση, η αναζήτηση της αγάπης και της επαγγελματικής επιτυχίας για κάθε άνθρωπο που θα αναζητήσει τη βοήθεια της Αστρολογίας.

Πραγματοποιεί τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις, αρθρο­γραφεί σε γνωστά περιοδικά, εφημερίδες και siteς και παραδίδει σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό στα οποία οι συμμετέχοντες μυούνται στον συναρπαστικό κόσμο της Ψυχολογικής Αστρολογίας, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα της σοφότερης διαχείρισης των διλημμάτων που προκύπτουν στη ζωή τους.

Το μότο της για τη ζωή είναι: «Το Σύμπαν κάνει τη δουλειά του, κι εμείς, οι άνθρωποι, κάνουμε τη δική μας».

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.