Η Josephine και η Panik Records παρουσίασαν το νέο album «Τα Καλά Κορίτσια» στο μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας, το “Allou! Fun Park”!

0

H Josephine, το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας και μία από τις πλέον περιζήτητες performers, παρουσίασε τα κομμάτια του νέου της album “Τα Καλά Κορίτσια” μέσα από ένα ιδιαίτερο live, γεμάτο εκπλήξεις με θέα την εντυπωσιακή – σήμα κατατεθέν “Ρόδα” του “Allou! Fun Park”. Το album «Τα Καλά Κορίτσια» περιλαμβάνει 15 τραγούδια, μεταξύ των οποίων νέα κομμάτια που έχουν γράψει εμπνευσμένοι δημιουργοί, καθώς και τα ήδη κυκλοφορημένα super hits «Τηλέφωνο», «Μπερδέματα», «Κύμα Μου», «Είσαι Μια Θεά» και το ντουέτο της με τον Πέτρο Ιακωβίδη, «Γεια Σου». Κατά τη διάρκεια του event πραγματοποιήθηκε meet-and-greet 5 τυχερών, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν μαζί της και παρέλαβαν ένα μπλουζάκι και ένα cd υπογεγραμμένα από την ίδια, ενώ από νωρίς οι fans της αγαπημένης τραγουδίστριας είχαν κατακλύσει τις εγκαταστάσεις του “Allou! Fun Park” .
0H6A2459-thumbnail_preview 0H6A2470-thumbnail_preview

To Allou! Fun Park, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, είναι ο πιο must χώρος διασκέδασης της χώρας, με συνεχή ανανέωση σε rides και θεματικά events. Διαθέτει υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις από κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους και εξειδικευμένο προσωπικό, για να απολαμβάνουν όλοι ανεξάντλητο κι ασφαλές παιχνίδι καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

0H6A2257-thumbnail_preview 0H6A2281-thumbnail_preview

 

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.