Πόλος έλξης διασήμων το «Andy’s Greek Taverna» στο Λονδίνο

0

Το «Andy’s Greek Taverna» ανήκει στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων χώρων εστίασης στο Λονδίνο και έχει γίνει πόλος έλξης Ελλήνων – Άγγλων και πολλών τουριστών για παραπάνω από 10 χρόνια.

Ο Πέτρος Οχτάρας έχει χτίσει μια οικογενειακή επιχείρηση με μεράκι και ένα μεγάλο ατού. Την ελληνική φιλοξενία και το υπέροχο παραδοσιακό φαγητό. Το οποίο μάλιστα έχει αποσπάσει και βραβεία.

Andy's Greek Taverna - - χωριατικη

Μιλάμε για μια ταβέρνα με γεύσεις που θα ευχαριστηθείς σε μοναδικές τιμές. Από παστίτσιο, μουσακά και χωριάτικη σαλάτα μέχρι σουβλάκια, καλαμαράκια και γαρίδες σαγανάκι. Όποιος ανατρέξει μάλιστα στο Google θα διαβάσει και τις μοναδικές κριτικές.

Μια ελληνική γωνιά με Λονδρέζικο αέρα που έχει γίνει Talk of the Town και είναι η πρώτη επιλογή επίσκεψης από ταξιδιωτικά γκρουπ τόσο από Ελλάδα όσο και από Αμερική που επισκέπτονται οι ομογενείς μας που θέλουν να γευτούν ελληνική κουζίνα με φρέσκα προϊόντα.

Από το «Andy’s» μάλιστα έχουν περάσει πολιτικοί, ποδοσφαιριστές, ηθοποιοί και διάσημοι σκηνοθέτες για να γνωρίσουν τόσο τον Έλληνα επιχειρηματία όσο και τα πιάτα που έχουν ελληνικό μεράκι.

Διεύθυνση : 23 Pratt St., London NW1 0BE, Ηνωμένο Βασίλειο

Τηλέφωνο επικοινωνίας : +44 20 7485 9718

Facebook: https://www.facebook.com/andysgreektaverna.london

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.