Δημήτρης Πυργίδης: Όσα είπε για το Big Brother και τη σχέση του με την Άννα Μαρία

0

Ο Δημήτρης Πυργίδης έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο Big Brother και σίγουρα θα είναι ένας παίκτης που θα θυμόμαστε για αρκετά χρόνια, καθώς είχε εκκεντρική εμφάνιση και έντονο χαρακτήρα.

Ο Δημήτρης Πυργίδης γνωστός και ως… «χάος» κατάφερε να μας χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου.

 

Ο πρώην παίκτης του reality του ΣΚΑΪ, μίλησε στο womensnews για την απόφασή του να πάρει μέρος στο Big Brother, για τη σχέση του με την Άννα Μαρία και τα υπόλοιπα παιδιά, ενώ αποκάλυψε πώς ήδη έχει δεχτεί πολλές επαγγελματικές προτάσεις.

Γιατί αποφάσισες να πάρεις μέρος στο Big Brother;

«Για την εμπειρία… Το έβλεπα σαν ένα μεγάλο πάρτι που θα το διασκεδάσουμε»

Μπήκες στο σπίτι του «Μεγάλου Αδελφού» με αέρα νικητή.. Πίστευες ότι θα είσαι ο μεγάλος νικητής;

«Γενικά είμαι εκρηκτικός. Το χάρηκα, το διασκέδασα κατά την είσοδό μου στο σπίτι και σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να αντέξω μέχρι το τέλος, ούτε να είμαι ο νικητής»

Στεναχωρήθηκες που έφτασες μέχρι τον τελικό και δεν κατάφερες να είσαι εσύ ο νικητής;

«Όχι, το παιχνίδι το έζησα μέχρι το τέρμα, το ευχαριστήθηκα, πέρασα όμορφα! Για εμένα και τα πέντε παιδιά του τελικού είναι νικητές… δώσαμε χάοοοος μέχρι το τέλος»

Όταν ανακοινώθηκε το όνομα της Άννας-Μαρίας ότι είναι η νικήτρια, η Σοφία της είπε «όλοι ξέραμε ότι θα είσαι η νικήτρια» ήταν κάτι που συζητούσατε στο σπίτι ή το είχατε καταλάβει από το γεγονός ότι ενώ ήταν κάθε βδομάδα υποψήφια, το κοινό την κρατούσε στο παιχνίδι.

«Στις τόσες φορές που είχε βγει προτεινόμενη είχε φανεί πως το κοινό ψήφιζε και στήριζε την Άννα Μαρία. Για αυτό μπορεί να ειπώθηκε κάτι τέτοιο»

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Big Brother είδαμε η σχέση σου με την Άννα-Μαρία να περνάει από διάφορες φάσεις. Μάλιστα, βλέπαμε να έχει αναπτυχθεί μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσά σας. Σήμερα ποια είναι η σχέση σας;

«Αναπτύχθηκε μία φιλική σχέση με την Άννα Μαρία, κάναμε πλάκες, χαβαλέ… και έτσι πήγε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Τώρα χαθήκαμε… το μέλλον θα δείξει»

Θα μπορούσες να κάνεις σχέση με την Άννα-Μαρία ή με μια γυναίκα με τα δικά της χαρακτηριστικά; Καθώς και οι δυο είστε έντονοι χαρακτήρες.

«Λίγο δύσκολο… στα προσωπικά μου είμαι πιο ήρεμος»

 

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.