Ζήσε τη μοναδική εμπειρία του Ciel Athens από το πρωί έως το βράδυ

0

Το Ciel Athens, ένα από τα πιο κομψά σημεία της πόλης είναι ξανά κοντά μας πλήρως ανακαινισμένο και μας περιμένει να απολαύσουμε την όμορφη πανοραμική θέα του.

thumbnail

Η αρχιτεκτονική του -δια χειρός του designer Στράτου Χιωτέλη– αντλεί έμπνευση από τη φύση και τα χρώματα της Ακρόπολης και των μνημείων, προσφέροντας ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Στον εκπληκτικό έκτο όροφο και το rooftop του Ciel Athens, θα απολαύσετε μια μαγευτική πανοραμική θέα της Αθήνας, με την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό να ξεχωρίζουν στο φόντο. Στο Ciel Athens θα βρείτε γεύσεις από Ελλάδα είτε για breakfast/brunch είτε για lunch & dinner, που μπορείτε να τα συνοδεύσετε με τα πιο απολαυστικά ροφήματα και φυσικά…signature cocktails.

Οι γεύσεις στο Ciel Athens είναι εμπνευσμένες από την κλασική μεσογειακή κουζίνα σε μια μοντέρνα εκδοχή, με δημιουργίες από τον Chef Δημήτρη Καραγκούνη και την επιμέλεια του Chef Κώστα Ακούρου. Απλές παρασκευές και όμορφες παρουσιάσεις με έντονο το στοιχείο της μεσογειακής κουζίνας και όλων των συστατικών που θυμίζουν γεύσεις από την Ελλάδα.

Το Ciel Athens αποτελεί μια μοναδική εμπειρία που θέλετε να ζήσετε από ψηλά.

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.