«Περαστικός»: Η Μαριάννα Μασάδη επιστρέφει με ακόμα μία υπέροχη μελωδική μπαλάντα!

0

Ύστερα από την επιτυχία της μπαλάντας «Όταν αγαπάς», με την οποία μας συστήθηκε, η Μαριάννα Μασάδη με τη μαγευτική φωνή της, επιστρέφει με ακόμα ένα υπέροχο digital single με τον τίτλο «Περαστικός», πάλι σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και μουσική Όλγας Κουτσούκαλη, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από τη Heaven Music.

Ο «Περαστικός» έχει την αύρα των μελωδιών του Μίκη Θεοδωράκη, του ανθρώπου που, ως φίλος του πατέρα της, είχε πει κάποτε στη Μαριάννα ότι θα μπορούσε να γίνει η φωνή της Ελλάδας.

«Ο “Περαστικός έχει κάτι “θεοδωρακικό” και “χατζιδακικό”. Με τα δικά τους τραγούδια μεγάλωσα και αυτά τραγουδάω αυτή τη στιγμή. Τα ακούσματα εκείνα είχαν μια ποιότητα που, ίσως, έχει χαθεί κάπως στην Ελλάδα» δήλωσε, σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ελληνογερμανίδα ερμηνεύτρια.

Ο «Περαστικός» είναι μια ωδή στην Ιθάκη του καθενός μας, στον προορισμό που αναζητούμε, στην ξενιτιά που έχουμε μέσα μας, στη μοναξιά που περικλείει τα εσωτερικά μας… τείχη, στο εφήμερο, αλλά και στον τελικό σκοπό που όλοι προσδοκούμε να κατακτήσουμε στη ζωή.

Δείτε το βίντεο κλιπ

https://www.youtube.com/watch?v=uLivsRxjPXw

Περαστικός / απ’ όλους κι απ’ όλα ξένος / Περαστικός μα πάντα εδώ δεμένος

Έχε ψηλά το μέτωπο / είναι ο δικός σου ουρανός αυτός / Και ο κήπος / Και το σπίτι / Κι η ένωση όλων των κόσμων

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.