Η απόλυτη μουσική παράσταση με Δημήτρη Καπετανάκη & Αντριανέλλα Νικολάου στο Blue Martini Club στη Λάρνακα

0

Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Καπετανάκης και η Αντριανέλλα Νικολάου live στο Blue Martini Club στη Λάρνακα.

Έρχεται μια μοναδική νύχτα γεμάτη μουσική και διασκέδαση στο Blue Martini club στη Λάρνακα, στον πανέμορφο παραλιακό προορισμό Makenzy Beach. Την επερχόμενη Παρασκευή, ο Δημήτρης Καπετανάκης και η Αντριανέλλα Νικολάου θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία στα ύψη με μια ζωντανή εμφάνιση που υπόσχεται να ξεσηκώσει το κοινό.

Οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες, γνωστοί για την εκρηκτική τους σκηνική παρουσία και τον μοναδικό τρόπο που συνδυάζουν διάφορα μουσικά είδη, υπόσχονται να χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά στο κοινό τους. Με τον Pambos Savva στα decks, η μουσική θα ρέει ατέλειωτη, ενώ ο ρυθμός θα καθηλώνει τους πάντες στο χορό.

Ετοιμαστείτε να χορέψετε και να τραγουδήσετε με τις επιτυχίες των δύο καλλιτεχνών, καθώς θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και ξεσηκωτικά τραγούδια.

Μη χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε μια ζωντανή εμφάνιση γεμάτη μουσική και ψυχαγωγία. Καλέστε τους φίλους σας, ετοιμαστείτε να χορέψετε μέχρι το πρωί και απολαύστε τη μαγεία αυτής της μοναδικής βραδιάς στο Blue Martini club στη Λάρνακα.

Comments

comments

Share.

About Author

Comments are closed.